Gå til GLAS fagmanden

​- den faguddannede glarmester

​Termoruder efter mål

Skal du have ny termorude i din bolig eller virksomhed i Esbjerg, Varde eller Fanø, er vi hos Vestjysk Glas & Fuge entreprise specialister i både udskiftning og reparation. 

Det kan være, at du har nogle gamle vinduer med ruder, der ikke er tidssvarende, som ikke formår at holde tæt. Vi er eksperter i termoglas og laver termoruder efter mål, så du får en termorude, der passer til dine vinduer.

Der er mange gode grunde til at skifte over til termoruder. De holder bedre på varmen, hvilket har en positiv effekt på din økonomi og ikke mindst indeklima. Skal vi hjælpe dig med at skifte til termoruder, er vi klar til at rådgive dig om, hvilke der kan være optimale til dine behov.

Unikke termorude efter mål laves på bestilling

En termorude er en solid og holdbar energirude, der er godt isoleret. Sammenligner man med almindelige ruder, vil der være en klar gevinst i form af større holdbarhed, robusthed og slidstyrke. 

Har du brug for råd til at vælge, hvad der er mest gavnligt for dig, giver vi som glarmester, gerne vores besyv med og forklarer, hvad der er af fordele.

Har du en ødelagt termorude, kan vi skifte glasset eller reparere, hvis det er muligt. Vores mål er at stille dig tilfreds med løsninger i høj kvalitet, du bliver glad for. Derfor kan vi designe og fremstille termoruder efter mål, der er unikt tilpasset vinduerne i din bolig eller virksomhed, så du får, hvad du ønsker og ikke mindst har brug for.

Vi har termoruder til konkurrencedygtig priser

Skal du have en ny termorude eller flere, garanterer vi hurtig levering og grundig montering, så de sidder helt perfekt. Vi kører med konkurrencedygtige priser, så du kan få leveret og monteret til en skarp pris.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig? Kontakt os på telefon 51 28 00 06 eller skriv til glas@esenet.dk.

Følg os på Facebook​

Vestjysk Glas & Fuge entreprise​

Telefon:

​51 28 00 06

CVR:

29504253​