Gå til GLAS fagmanden

​- den faguddannede glarmester

​Nyt spejl - Levering af spejle efter mål

Skal du have nyt spejl i din bolig i Esbjerg, Varde eller Fanø, er vi hos Vestjysk Glas & Fuge entreprise leveringsdygtige af alle typer spejle på mål. 

Har du helt særlige ønsker til, hvordan dit nye spejl skal se ud, eller søger du inspiration, har vi erfaring med at udforme unikke spejle siden 1982. Tag os med på råd, så deler vi gerne ud af vores viden og ekspertise på området.

Gennem årene har vi leveret mange flotte resultater til vores kunder, som har efterspurgt nyt spejl til boligen. 

Vi laver spejle efter mål som for eksempel:

  • Store spejle
  • Makeupspejle
  • Spejle til badeværelset
  • Spejle til soveværelset
  • Runde spejle
  • Ovale spejle

Levering og montering af nyt spejl

Hos Vestjysk Glas & Fuge entreprise er vi yderst effektive og hurtige til at levere. Vi tager en indledende snak med dig om, hvad du helt konkret har af ønsker, krav og behov. Og sammen bliver vi enige om, hvordan dit nye spejl skal se ud samt hvilke dimensioner det skal have. Spejle lavet på specialmål er vores helt store force, da vi har hjulpet massevis af glade boligejere med nye løsninger.

Drømmer du om et nyt spejl på badeværelset, der har en anderledes form og fylder måske en hel væg, kan vi hjælpe dig med at føre dit projekt ud i livet. Kontakt os for at høre om dine mange muligheder, så vi kan se på, hvad du gerne vil have.​

Indhent tilbud på spejle efter mål hos os

Når du bestiller et nyt spejl hos os - uanset størrelse - leverer og monterer vi, så du på ganske kort tid har et flot spejl i din bolig, der skaber nyt liv. Vi er klar til at hjælpe dig med din bestilling og eventuelt give et uforpligtende tilbud på din opgave.

Du kan kontakte os på telefon 51 28 00 06 eller skriv til glas@esenet.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit projekt, og vi garanterer hurtig levering.

Følg os på Facebook​

Vestjysk Glas & Fuge entreprise​

Telefon:

​51 28 00 06

CVR:

29504253​